Erityisherkkä

admin /

Sellainen olen ollut jo lapsena. Opin vain työntämään tunteet piiloon ja olemaan näyttämättä niitä.

Kotiolot olivat hieman vaikeat, eikä kenelläkään ollut mielenkiintoa paneutua minun tunteisiini. Koulussa olin tietenkin koulukiusattu.

Kiltti on kuitenkin kirosana, tai oikeastaan lupa toisille käyttää itseään hyväksi, ketä mitenkin. Tämähän on antanut minulle hirmuisesti voimaa. Oikeastaan kaikki kokemani ovat tehneet minusta sen, kuka nyt olen.

Haluankin rohkaista kaikkia niitä, jotka kokevat olevansa erilaisia jollakin tavalla. Erilaisuus ja herkkyys ovat voimavara. Varsinkin herkkyys, kunhan vain rohkeasti käsittelee tunteensa avoimesti pois.Vasta kun tunteet on oikeasti kohdattu ja käsitelty, voi oikeasti vapautua peloista. Tämän kirjoituksen tarkoitus on kannustaa kaikkia ihmisiä; sinä pystyt mihin vaan kun vain päätät.

Jotenkin haluan auttaa syrjäytymisvaarassa olevia nuoria. Jos tunnet samoin, niin otathan minuun yhteyttä?

Kategoriat: Uncategorized

0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *